Cascadis bereidt zich voor op 2020

IMG_1981Afgelopen donderdag 5 november vond een belangrijke event plaats, namelijk een toekomstsessie over Cascadis met leden en partners.

Hiervoor hadden we een bijzondere locatie uitgekozen; Fort Wierickerschans in Bodegraven. Daar vond in 2004 ons eerste congres plaats. Dat vonden we als bestuur wel een mooie plek om ons te bezinnen op de toekomst.

Onder leiding van Pauline Smabers en Gillian Franje gingen zo´n 20 leden en partners met elkaar in discussie over de meerwaarde van Cascadis in de toekomst. IMG_1971
Het bestuur had hiervoor een aantal scenario´s voorbereid (zie bijlage). Aan het einde van de middag koos de ruime meerderheid van de genodigden voor scenario 5. Het mooie van dit scenario is dat er ambitie uit spreekt.
Aan die richting heeft het zittende bestuur behoefte.

Binnenkort krijgen alle leden een digitale meningspeiling gemailed. Hier zitten vragen in die erop zijn gericht om scenario 5 verder uit te werken. Wij willen graag blijven aansluiten bij de behoeftes van onze leden. De ingevulde ledenpeiling gebruiken we om een doorkijk te geven richting 2020 en een jaarplan voor 2016.

Namens het bestuur

Robert van Vliet
robert.vanvliet@cascadis.nl

Noteer alvast in je agenda: woensdag 6 april 2016 Cascadis Congres!

Toptips om gebruik van gemeentelijke online dienstverlening te verhogen

Op het gebied van het verbeteren van gemeentelijke online dienstverlening zijn deze zomer grote stappen gemaakt. In de vorm van drie samenhangende oplossingen krijgen gemeenten advies van collega-gemeenten om hun online dienstverlening voor burgers en bedrijven te verhogen. KING en BZK hebben de oplossingen verzameld en ontsloten. Lees verder

Meld je nu aan!

Natuurlijk wil je daarbij horen, bij Cascadis. Natuurlijk wil je altijd honderden collega’s tot je beschikking hebben die hetzelfde werk doen als jij en waar je altijd terecht kunt met vragen. Natuurlijk wil je gratis toegang tot zinvolle congressen en inspirerende webmasterclasses.

Aanmelden

Postadres

Cascadis
Postbus 10128
7301 GC APELDOORN

Over Cascadis

Cascadis is de landelijke belangenorganisatie voor online professionals. Innovatief, verbindend én deskundig.
Lees meer

Word lid!

Je kunt lid worden van de vereniging Cascadis als je werkt in de publieke sector, zoals het onderwijs, de overheid, in de zorg of in de welzijnsector.

Lid worden

Twitter

Nieuwsbrief

© Copyright 2010-2015 Cascadis. De vormgeving en technische realisatie van deze site wordt verzorgd door Prime-CreationCookie instellingen