Online professionals

Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Ons doel is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector te versterken. Dat doen we door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via het ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar. Lees meer over Cascadis.

– Activiteiten

 Lid worden

Onze activiteiten komen voort uit vier pijlers, namelijk: Trendwatch, Academy, Toolbox en Lab. Vanuit deze pijlers bedienen we leden op verschillende manieren. Onderstaande opsomming geeft een beeld van ons werk en de resultaten.

Verder organiseren we regelmatig kleinschalige sessies voor leden over interessante onderwerpen die in ons vakgebied plaatsvinden.

Ben jij online professional en werk je in de (semi-)publieke sector? Word ook lid van Cascadis en werk samen met meer dan 500 professionals. Als lid kan je gratis of met korting naar verschillende congressen en inspirerende masterclasses.