Vacature

Cascadis zoekt een organisatietalent met commerciële focus m/v

Onze kwartiermaker is zo ongeveer klaar. Het wordt tijd voor de volgende fase van de verdere ontwikkeling van de Cascadis organisatie. Wil jij deze realiseren?

Hoe ziet je dag eruit?

Vacature

Je komt net binnen op het Cascadis hoofdkwartier in Apeldoorn. Je werkt vandaag niet vanuit huis. De telefoon gaat. Een sponsor belt met een idee. Het is wellicht interessant voor de leden. Samen verken je de mogelijkheden en je maakt direct een vervolgafspraak. Aansluitend overleg je met Joke (onze office manager) of alles gereed is voor het seminar dat begin volgende week plaatsvindt. Je belt nog even met één van de sprekers over de inhoud van de presentatie en stapt in de auto. Je hebt een afspraak met een van de partners over de inhoud van hun nieuwe contract. In de auto denk je na over een nieuwe mogelijkheid om meer leden aan de vereniging te binden.

Een willekeurige dag uit jouw nieuwe functie? We zijn op zoek naar een online generalist met een voorliefde en talent voor organiseren. Maar ook iemand met een commerciële inslag en kennis van de publieke sector. Ben jij dat? Dan is er een plek voor jou bij dé beroepsvereniging voor online professionals in de (semi-)publieke sector.

Wat ga je precies doen?

We zoeken iemand die activiteiten organiseert. Bijvoorbeeld samen met onze partners. Van webinar tot seminar en van masterclass tot congres. Wat de onderwerpen betreft acteer je op de volle breedte van ons mooie vakgebied. Dus of het nu gaat om webrichtlijnen en toegankelijkheid, data en inzichten, webredactie en beheer of kunstmatige intelligentie en robotisering. Jij draait je hand er niet voor om. Je zoekt logische verbindingen om vervolgens activiteiten te initiëren en coördineren. Uiteraard beschikt Cascadis over de nodige communicatiemiddelen om de activiteiten goed onder de aandacht te brengen. Maar daarbij is er ook volop ruimte voor eigen ideeën en verbeteringen.

De activiteiten die we als vereniging organiseren zijn primair bestemd voor onze leden, maar ook (betaald) toegankelijk voor niet leden. Zo delen we de kennis breed en komen steeds meer online professionals in aanraking met Cascadis. Het komt er op neer dat iedere online professional ons moet kennen en moet weten wat we doen. Vervolgens wordt hij/zij of de organisatie lid.

Wat heb je in huis?

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding
  • Je ben commercieel sterk
  • Je bent sterk in organiseren
  • Je bent een verbinder op inhoud en van mensen
  • Je realiseert zelfstandig projecten en communiceert hier over naar je leden en hebt hier aantoonbaar ervaring in.
  • Je communiceert gemakkelijk met leden, bestuur en sponsoren
  • Je schrijft net zo gemakkelijk een stuk als dat je een presentatie geeft.
  • Je bezoekt bijeenkomsten. Soms ook op een avond dat je eigenlijk iets anders had.
  • Je ademt digitale communicatie en dienstverlening in de publieke sector en de lokale overheid en gemeenten zijn voor jou zeer bekend terrein.

Wat mag je (van ons) verwachten?

Een uitdagende en gevarieerde job met flexibele werkomstandigheden en veel verantwoordelijkheid. Het doel is de functie verder uit te bouwen naar meer uren. Het aantal uren is in het begin flexibel en sterk afhankelijk van het aantal en type bijeenkomsten, maar maximaal zo’n 20 uur per week. De functie mag worden ingevuld door een ZZP-er of loondienst. Het zou ook kunnen dat je nog bij een organisatie werkt en vandaaruit bij Cascadis wordt gedetacheerd. Alles is mogelijk!! De functie wordt marktconform gewaardeerd in relatie tot opleiding en werkervaring. Standplaats is Apeldoorn, maar vanuit huis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer over ons

Reageren

Is dit jouw baan, job, klus of ga jij Cascadis naar de volgende fase brengen?
Stuur vóór 27 oktober 2017 je CV met motiverende sollicitatiebrief naar kantoor@cascadis.nl.
Voor meer achtergrondinformatie kun je bellen met Robert van Vliet, voorzitter, 06-51179679

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.