Provinciehuis Overijssel

‘Enter the firm’ Provincie Overijssel

Provinciehuis Overijssel

Provinciehuis Overijssel

De meesten van ons zijn druk met de uitvoering van digitaal 2017 en DA2020. Producten en diensten moeten eenvoudig digitaal aan te vragen zijn. Maar waar loop je tegenaan bij het digitaliseren van formulieren? De provincie Overijssel opent haar deuren en neemt je mee in de lessons learned. Alle online professionals bij provincies, gemeenten, waterschappen en overige (semi-)overheidsinstanties zijn van harte welkom.

Kom je ook? Aanmelden kan via kantoor@cascadis.nl

  • Locatie: Provinciehuis Overijssel, Luttenbergstraat 2, 8012 EE  Zwolle
  • Toegang: Gratis
  • Datum: 3 oktober 2017
  • Tijd: 09:30 – 12:00 uur

Wat gaan we doen?

We beginnen de dag met Daniel Martinot die ons een kijkje in de online dienstverlening van de provincie Overijssel geeft. (www.overijssel.nl) In zijn verhaal gaat hij met name in op het opzetten van goede e-formulieren. Hoe betrek je de juiste stakeholders en kom je tot één goed formulier? Wat zijn de juiste vragen, wat is de juiste functionaliteit en uiteraard welke techniek hebben we nodig. Continu optimaliseren is wenselijk. Daniel deelt zijn ervaringen graag met je.

Na de presentatie van Daniel gaan we met elkaar in gesprek. We delen de aanwezige kennis met elkaar. Welke aansprekende voorbeelden kennen we, welke zaken zijn het meest belangrijk bij het digitaliseren van je formulieren? En uiteraard de nodige tips en tops!

We sluiten de ochtend af met het elimineren van ‘de burger’. Dat doen we met Ferenc van Damme die zijn kijk op de relatie overheid en inwoners geeft. Laat je verrassen door zijn verfrissende ideeën en bijzondere kijk op onze maatschappij en hoe we communiceren met onze doelgroepen.

Ferenc is participatie- en communicatiestrateeg bij de provincie Overijssel en wordt regelmatig gevraagd als spreker.

Mede mogelijk gemaakt door

Deze ‘Enter the firm’ wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner InfoProjects.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.