Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken

Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling. Gerry – de founding father van toptaken – kiest ervoor deze methodiek incl. achterliggende principes wereldwijd vrij te geven en actief te delen. Eén van de activiteiten uit de samenwerking is het ontwikkelen van een gecertificeerde opleiding voor Cascadisleden over de toptaken methodiek en het continue proces wat daarbij hoort.

Gerry McGovern “Our cooperation already dates from 2011. In 2011 and 2017 I acted as keynote speaker at the Cascadis congres. This year I also hosted two workshops at the congres
For me it is very interesting to cooperate with Cascadis, as they are an important player in supporting the online professional. Many of the local governments in the Netherlands already have integrated toptasks. But there is still a lot of work to do. Most people have heard about the toptasks principles but implementing them and keeping the process up-to-date is a difficult task. Together with Cascadis we are aiming on improving the knowledge of the Cascadis members in this field.”

Robert van Vliet – voorzitter Cascadis zegt over de samenwerking: “Met Gerry halen we echt een autoriteit binnen. Hij is een visionair op het gebied van online ontwikkelingen en wil dat delen met onze leden. Dat we Gerry aan ons weten te binden vind ik een mooie stap in de juiste richting. Cascadis wil met de samenwerking nog meer kennis in de vereniging halen en die ook aan zich binden. We zijn ook in gesprek met andere potentiele kennispartners om zo meerwaarde te blijven bieden en de positie van onze leden te versterken.”

Cascadis Academy

De activiteiten die Cascadis met Gerry ontplooit vinden plaats binnen de Cascadis Academy. Barbara Bosland – bestuurslid Cascadis en trekker van de Academy zegt over de komst van Gerry. “Met Gerry, krijgt onze Academy opnieuw een mooie impuls. Dat past bij de beoogde groei van onze vereniging. Naast de opleiding die we gaan ontwikkelen, pakken we ook andere kansen op. Zo krijgt de methodiek van Gerry een belangrijke plek in de masterclass van september. Eén van de workshops gaat specifiek in op hoe cijfers je kunnen helpen om je business case sterker te maken.” Inschrijven voor de masterclass kan via het inschrijfformulier.

Over Gerry McGovern

Gerry heeft een onderzoeks- en managementmodel ontwikkeld om organisaties te helpen bij het verbeteren van de klantervaring door het identificeren en optimaliseren van toptaken. Ook wel toptakenmanagement genoemd. Gerry heeft in meer dan 30 landen gesproken over digitale klantervaringen en er zes boeken over geschreven. The Irish Times omschreef Gerry als één van de vijf visionairs die een grote invloed hebben op de ontwikkeling van het web.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.