Initiatieven

Het bruist bij Cascadis! Er zijn veel ideeën om het leven van de webprofessional te verbeteren binnen de vereniging. Teveel om allemaal tegelijk aan te pakken. Een aantal belangrijke initiatieven worden hier onder de loep genomen:

Academy

In de Cascadis Academy delen we op een verdiepende manier kennis met onze leden. Dat doen we bijvoorbeeld met de masterclasses. Maar ook de functieprofielen is een product van de Cascadis Academy.

Lees meer over de Cascadis Academy

Lab

De beste manier om vooraan te staan bij nieuwe ontwikkelingen, is om bij de ontwikkeling betrokken te zijn. Dat doen we binnen het Lab met bijvoorbeeld een onderzoek naar digitale klantreizen en een project waarbij content en techniek volledig gescheiden zijn.

Lees meer over het Cascadis Lab

Toolbox

Toolbox is een van de pijlers uit de visie van Cascadis. Op dit moment werkt Cascadis de pijlers uit in concrete plannen. Dat doen we samen met de leden.

Lees meer over de Cascadis Toolbox

Trendwatch

Om van meerwaarde te zijn en te blijven, moeten we als vereniging in staat zijn om nieuwe ontwikkelingen snel op te pikken en te delen met de leden. Onder de noemer Cascadis Trendwatch gaan we actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, producten, cases, innovators en best practices in binnen- en buitenland. Momenteel werken we deze pijler uit in een effectieve vorm.

Lees meer over Cascadis Trendwatch

Congres

Sinds de oprichting van Cascadis organiseren we jaarlijks een congres. Een congres met interessante keynotes, workshops en meer. Leden worden op die manier gratis bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en inzichten op hun vakgebied en waar -zeker net zo belangrijk- gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten!

Bekijk ook: www.cascadiscongres.nl

Vragen over het congres? Jan Pieter Helmholt.

Benchlearning

Met Benchlearning benchmark je je eigen organisatie met vergelijkbare organisaties op het gebied van: IT, Governance, Strategie en Processen. Daarvoor is er een unieke dataset ontwikkeld die je op weg helpt om een betere online dienstverlening te realiseren door inzicht en een onderbouwde visie.

Bekijk ook: www.benchlearning.org

Vragen over benchlearning? Roel Smabers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.