Academy

In de Cascadis Academy delen we op een verdiepende manier kennis met onze leden. Dat doen we bijvoorbeeld met de masterclasses. Maar ook de functieprofielen is een product van de Cascadis Academy. De Academy is een van de pijlers van Cascadis.

Masterclasses

Al jarenlang een hit met een hoog ‘terugkompercentage’ van elk jaar terugkomende deelnemers. De masterclass bestaat uit twee dagen vol met praktische lezingen en interactieve workshops waarbij je zelf aan de slag gaat.

Functieprofielen

Hoe versterk je als online professional je positie? Onder meer met functieprofielen. Deze standaard biedt online professional namelijk houvast. Bijvoorbeeld tijdens functioneringsgesprekken en het bepalen van je toekomstplannen en doorgroeimogelijkheden. Op dit moment werken we aan een een update van het document.

Meedenken en meedoen

Lijkt het je leuk om bij te dragen? Heb je goede ideeën of suggesties? Elke pijler valt onder de verantwoordelijkheid van een bestuurder. De pijler Academy heeft als trekker Barbara Bosland.

Over de Academy

In de Cascadis Academy delen we op een verdiepende manier kennis met onze leden. Dit wordt de verzameling van alle korte leertrajecten, masterclasses en webinars die we structureel gaan aanbieden over nieuwe en belangrijke ontwikkelingen. [...] Uiteraard spreiden we die bijeenkomsten zoveel mogelijk over heel Nederland. Zo doen onze leden niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden op, maar krijgen ze ook de kans om hun netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Bron: Cascadis 2020: altijd voorop, 2015, Apeldoorn

"De positie van online professionals versterken, dat wil ik met de Academy bereiken"

Barbara Bosland