Toolbox

Toolbox is een van de pijlers uit de visie van Cascadis. Op dit moment werkt Cascadis de pijlers uit in concrete plannen. Dat doen we samen met de leden. We beginnen met een inventarisatie van tools die Cascadis leden gebruiken en hoe zij die waarderen. Handig als je een tool zoekt. Geen eindeloze lijstjes, maar een eenvoudig overzicht van tools die jouw collega online professional gebruikt en hoe deze de tool waardeert. De Toolbox is alleen beschikbaar voor Cascadisleden.

Alle producten die Cascadis ontwikkelt en deelt, vinden onze leden terug in de toolbox. Ook de producten die we in het Cascadis Lab hebben ontwikkeld. Van handleidingen tot functieprofielen, van presentaties tot cartoons, van onderzoeken tot software. Zo vinden onze leden alle nuttige tools en informatie op één plek.

Bron: Cascadis 2020: altijd voorop, 2015, Apeldoorn

Lijkt het je leuk om bij te dragen? Heb je goede ideeën of suggesties? Elke pijler valt onder de verantwoordelijkheid van een bestuurder. Roel Smabers is trekker van de Toolbox.

 

 

-

Je werk sneller en beter doen met bewezen tools en goede tips voor nieuwe tools. De toolbox biedt een overzicht van door onze leden gebruikte tools en hoe ze deze waarderen.

Roel Smabers