Kodision nieuwe partner van Cascadis

Cascadis verwelkomt ICT-bedrijf Kodision als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Mario de Bruin (Algemeen Directeur Kodision) het samenwerkingscontract. Kodision bestaat 19 jaar, telt 70 medewerkers en is gevestigd in Arnhem.

Robert van Vliet is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit een sterk groeiend bedrijf zich aan bij Cascadis. Kodision heeft interessante afnemers van haar software. Van Rijksoverheden, provincies en gemeenten. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam en Den Haag, maar ook Harlingen en Doetinchem.

Wij bieden met Cascadis een platform waardoor meer lokale overheden van de kennis en ervaring van Kodision kunnen profiteren. Wat betreft de dienstverleningscomponent denk ik dat gemeenten TriplEforms wel interessant zullen vinden.

Ook Mario de Bruin ziet veel kansen in de samenwerking met Cascadis “Cascadis brengt op een uitstekende manier online professionals in de (semi)overheid bij elkaar. Wij sluiten graag als partner aan om, als ervaringsdeskundige leverancier van software voor online dienstverlening, ideeën en kennis uit te wisselen”

 

V.l.n.r. Barbara Bosland (Cascadis), Mario de Bruin (Kodision), Robert van Vliet (Cascadis), Ard van Winden (Kodision)

Over Kodision
Het bieden van de beste dienstverlening. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Vanuit die gedachte zijn we bijna 20 jaar geleden begonnen met een drive en een oplopend slaapgebrek. Nu werken we met 70 Kodisianen elke dag aan een nog betere dienstverlening. Het is onze missie om iedereen in staat te stellen kennis en processen, ongeacht complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren. Eenvoud, resultaat en plezier vormen daarvoor de sleutel. Hiermee maken we het verschil in IT-beleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.