Masterclass 2018

Op 24/25 september organiseert Cascadis weer een masterclass. Tijdens deze tweedaagse masterclass doorloop je een aantal workshops. We hebben weer gezocht naar een mooie combinatie van theorie en praktijk.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers per masterclass. Het minimum aantal deelnemers ligt op 12.

Onderwerpen o.a.

 • Facetten Customer Obsession – Guy Stratermans
  Deelnemers gaan kennis maken met de diverse facetten van Customer Obsession. In een zeer korte tijd worden deelnemers op de hoogte gebracht van:

  • Methodieken en modellen die helpen bij het definiëren van de juiste Key Performance Indicators;
  • Leren prioriteiten te stellen en aandacht te besteden aan zaken die het verschil maken;
  • Manieren om data en bezoekersgedragingen te verzamelen en te analyseren;
  • Tips, technieken en valkuilen met betrekking tot het analyseren en interpreteren van data;
  • Manieren om te testen, tweaken en optimaliseren van website, app & intranet;
  • Uitleg over kwalitatieve en kwantitatieve bezoekersonderzoeken die gebruikt worden;
  • Best cases en do’s & don’t op basis van praktijkervaring
 • Zakelijk vloggen – Gerda van Galen
  Zakelijk vloggen is hot! Van minister De Jonge (VWS) tot de burgemeester van Almere, steeds meer overheden ontdekken vloggen als een slimme manier om de doelgroep te bereiken.Alleen…hoe maak je een goede vlog? Die de beoogde doelgroep aanspreekt? Hoe kom je goed over op film?Met een paar goed toepasbare tips en praktijkgerichte opdrachten kom je al een heel eind. Na het volgen van de vlogtraining heb jij je eerste vlog gemaakt en heb je de kennis en kunde in huis om succesvol te vloggen.
 • Verder met digitale toegankelijkheid – Iacobien Riezebosch
  Dit jaar gaat nieuwe wetgeving in die er voor moet zorgen dat websites, apps, intranetten en documenten van de publieke sector gaan voldoen aan de internationale toegankelijkheidseisen. Wat moet je doen in je organisatie om hierop voorbereid te zijn en met welke stappen maak je echt een verschil? Iacobien Riezebosch van Firm Ground verzorgt in september en oktober 2018 workshops gebaseerd op vragen en casussen van deelnemers.Digitale toegankelijkheid gaat over bruikbaarheid en toegankelijkheid van digitale informatie en diensten voor iedereen, ook voor mensen met een functiebeperking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die doof, blind, slechthorend of slechtziend zijn. Maar ook mensen met een motorische beperking, hulpapparatuur en mensen die dyslectisch of autistisch zijn of een concentratiestoornis hebben. En maar liefst 1 op de 12 mannen is kleurenblind. Voor al deze mensen bevatten websites vaak obstakels die het moeilijk of onmogelijk maken om online informatie en diensten te gebruiken.Zijn er zaken waar je tegen aan loopt en mee aan de slag wil? Dan kan in deze workshops die Iacobien vorm geeft op basis van jullie vragen en casussen.Denk bijvoorbeeld aan hoe je de toegankelijkheidsverklaring opstelt en bijhoudt, welke interne partijen je moet betrekken (webtoegankelijkheid kun je niet regelen en borgen met enkel het webteam), vragen over de inkoopstandaard, nieuwe ontwikkelingen, toegankelijkheid van documenten, apps en intranet, leveranciers, scope. Noem het maar. Op basis van vooraf ingeleverde vragen en casussen gaan we in een workshop aan de slag.

DATA

Maandag 24  en dinsdag 25 september 2018

Locatie

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Prijzen

 • Leden: EUR 575,= excl. BTW
 • Niet- leden: EUR 1.000,= excl. BTW

Bovenstaande prijzen zijn incl. overnachting, 2x lunch, diner en ontbijt.
Leden die vaker hebben deelgenomen aan onze masterclass krijgen EUR 50,= korting.

Inschrijven kan via de site van Logeion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.