Nieuws

 • Masterclass van Gerry McGovern – €75 korting voor Cascadisleden

  Masterclass van Gerry McGovern – €75 korting voor Cascadisleden

  Op 13 juni verzorgt Gerry McGovern in Utrecht de masterclass ‘Customer Obsession’. Dit is de eerste keer dat Gerry in één dag uitlegt hoe bedrijven kunnen transformeren van organisatiegericht naar klantgericht. Deze masterclass is gericht op managers van digital teams, (online) marketing directeuren en customer experience experts. Als Cascadislid krijg …Lees meer »
 • Cascadis en Logeion bundelen krachten

  Cascadis en Logeion bundelen krachten

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Cascadis op 27 maart, is ingestemd voor een fusie met Logeion. Na een intensieve voorbereidingsperiode, waarin is gewerkt aan een plan van aanpak, hebben de leden van Cascadis het voorstel om per 1 juli 2018 met Logeion te fuseren, met behoud van eigen identiteit, goedgekeurd. …Lees meer »
 • Algemene Ledenvergadering 2018

  Algemene Ledenvergadering 2018

  De Algemene Ledenvergadering van Cascadis wordt gehouden op dinsdag 27 maart 2018. Locatie:                De Eenhoorn – Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort http://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/ Tijd:                       15.00 – 17.00 uur Agenda Opening Mededelingen bestuur Jaarverslag 2017 Cascadis Benoeming bestuursleden Conny Schakenbos Jeroen Blokhuis Marco Hout Financieel jaarverslag (stukken liggen ter inzage voorafgaand …Lees meer »
 • Cascadis wil samen met Logeion verder

  Cascadis wil samen met Logeion verder

  Afgelopen maandag zijn de leden van Cascadis geïnformeerd over het voornemen van het bestuur om onze vereniging per 1 juli 2018 te laten fuseren met ‘grote broer’ Logeion , met behoudtvan eigen identiteit. Hiermee wordt het onderdeel online/digitalisering een belangrijk onderdeel van de vereniging voor communicatieprofessionals. Cascadis bestaat sinds november …Lees meer »
 • Masterclass 2018

  Masterclass 2018

  Op 24/25 september organiseert Cascadis weer een masterclass. Tijdens deze tweedaagse masterclass doorloop je een aantal workshops. We hebben weer gezocht naar een mooie combinatie van theorie en praktijk. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers per masterclass. Het minimum aantal deelnemers ligt …Lees meer »
 • Samenwerking Logeion

  Samenwerking Logeion

  In december maakten we melding van de zoektocht naar partners voor onze vereniging om de continuïteit en meerwaarde te waarborgen voor onze leden. Inmiddels zijn er diverse gesprekken geweest met zustervereniging Logeion. De gesprekken lopen zo voorspoedig dat we ons hebben afgevraagd waarom we dit niet eerder hebben ingezet. Logeion …Lees meer »
 • Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres

  Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres

  Cascadis is bijzonder verheugd dat Green Valley ook dit jaar weer hoofdsponsor is van het Cascadis congres. Voorzitter Robert van Vliet: “Fantastisch dat Greenvalley zich wederom als hoofdsponsor heeft verbonden aan het Cascadis congres. De partner die het langst bij onze vereniging betrokken is, weet Cascadis al jarenlang optimaal te …Lees meer »
 • Care nieuwe partner Cascadis

  Care nieuwe partner Cascadis

  Cascadis verwelkomt Care als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Joost Sanders (Managing Director Care) het partnercontract. Joost geeft aan dat hij veel kansen ziet voor de samenwerking: “Waarom wij een partnership met Cascadis zijn aangegaan? Wij geloven dat web-professionals kennis moeten delen! Dat draagt bij …Lees meer »
 • Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Cascadis verwelkomt ICT-bedrijf Kodision als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Mario de Bruin (Algemeen Directeur Kodision) het samenwerkingscontract. Kodision bestaat 19 jaar, telt 70 medewerkers en is gevestigd in Arnhem. Robert van Vliet is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit een sterk groeiend bedrijf …Lees meer »
 • Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Op 3 oktober bezochten zo’n 30 online professionals de provincie Overijssel tijdens onze Enter the Firm. Medewerkers van de provincie vertelden over hun online aanpak en de inzet van online formulieren. Er was veel ruimte voor interactie en die werd ook goed benut. Later in de ochtend deelde Ferenc van …Lees meer »