Nieuws

 • Samenwerking Logeion

  Samenwerking Logeion

  In december maakten we melding van de zoektocht naar partners voor onze vereniging om de continuïteit en meerwaarde te waarborgen voor onze leden. Inmiddels zijn er diverse gesprekken geweest met zustervereniging Logeion. De gesprekken lopen zo voorspoedig dat we ons hebben afgevraagd waarom we dit niet eerder hebben ingezet. Logeion …Lees meer »
 • Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres

  Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres

  Cascadis is bijzonder verheugd dat Green Valley ook dit jaar weer hoofdsponsor is van het Cascadis congres. Voorzitter Robert van Vliet: “Fantastisch dat Greenvalley zich wederom als hoofdsponsor heeft verbonden aan het Cascadis congres. De partner die het langst bij onze vereniging betrokken is, weet Cascadis al jarenlang optimaal te …Lees meer »
 • Care nieuwe partner Cascadis

  Care nieuwe partner Cascadis

  Cascadis verwelkomt Care als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Joost Sanders (Managing Director Care) het partnercontract. Joost geeft aan dat hij veel kansen ziet voor de samenwerking: “Waarom wij een partnership met Cascadis zijn aangegaan? Wij geloven dat web-professionals kennis moeten delen! Dat draagt bij …Lees meer »
 • Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Cascadis verwelkomt ICT-bedrijf Kodision als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Mario de Bruin (Algemeen Directeur Kodision) het samenwerkingscontract. Kodision bestaat 19 jaar, telt 70 medewerkers en is gevestigd in Arnhem. Robert van Vliet is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit een sterk groeiend bedrijf …Lees meer »
 • Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Op 3 oktober bezochten zo’n 30 online professionals de provincie Overijssel tijdens onze Enter the Firm. Medewerkers van de provincie vertelden over hun online aanpak en de inzet van online formulieren. Er was veel ruimte voor interactie en die werd ook goed benut. Later in de ochtend deelde Ferenc van …Lees meer »
 • ‘Enter the firm’ Provincie Overijssel

  ‘Enter the firm’ Provincie Overijssel

  De meesten van ons zijn druk met de uitvoering van digitaal 2017 en DA2020. Producten en diensten moeten eenvoudig digitaal aan te vragen zijn. Maar waar loop je tegenaan bij het digitaliseren van formulieren? De provincie Overijssel opent haar deuren en neemt je mee in de lessons learned. Alle online …Lees meer »
 • Digitale Klantreis Verbeteraar

  Digitale Klantreis Verbeteraar

  De Digitale Klantreis Verbeteraar biedt een vervolg op het landelijke pilotonderzoek digitale klantreis. Als Cascadis waren we lid van de begeleidingscommissie en we zijn van mening dat de eerste inzichten gemeenten verder kan helpen, maar ook dat we nog niet klaar zijn. De methodiek biedt gemeenten en andere overheden kansen …Lees meer »
 • GBBO officieel partner Cascadis

  GBBO officieel partner Cascadis

  Sinds de oprichting van GBBO (onderzoek- en adviesbureau), werken Cascadis en GBBO al samen. Dat gebeurde incidenteel, bijvoorbeeld tijdens een landelijk onderzoek, het Cascadis congres of het verzorgen van een masterclass. Nu krijgt deze samenwerking een structureel karakter. Recent hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Rick Koopman (Partner GBBO) …Lees meer »
 • Cascadis Masterclasses 2017

  Cascadis Masterclasses 2017

  Op 25/26 september en 11/12 oktober 2017 organiseren we weer masterclasses. Tijdens deze tweedaagse masterclass doorloop je een aantal workshops. We hebben weer gezocht naar een mooie combinatie van theorie en praktijk. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers per masterclass. Het minimum …Lees meer »
 • SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep heeft besloten de samenwerking met Cascadis een structureel karakter te geven. De marktleider in Nederland op het gebied van front- en midoffice oplossingen is nu partner van onze beroepsvereniging. Op 14 juni hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Frank van de Vinne (Commercieel directeur SIMgroep) het contract getekend. …Lees meer »