Nieuws

 • Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Kodision nieuwe partner van Cascadis

  Cascadis verwelkomt ICT-bedrijf Kodision als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Mario de Bruin (Algemeen Directeur Kodision) het samenwerkingscontract. Kodision bestaat 19 jaar, telt 70 medewerkers en is gevestigd in Arnhem. Robert van Vliet is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit een sterk groeiend bedrijf …Lees meer »
 • Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Online professionals bezoeken provincie Overijssel tijdens Enter the Firm

  Op 3 oktober bezochten zo’n 30 online professionals de provincie Overijssel tijdens onze Enter the Firm. Medewerkers van de provincie vertelden over hun online aanpak en de inzet van online formulieren. Er was veel ruimte voor interactie en die werd ook goed benut. Later in de ochtend deelde Ferenc van …Lees meer »
 • ‘Enter the firm’ Provincie Overijssel

  ‘Enter the firm’ Provincie Overijssel

  De meesten van ons zijn druk met de uitvoering van digitaal 2017 en DA2020. Producten en diensten moeten eenvoudig digitaal aan te vragen zijn. Maar waar loop je tegenaan bij het digitaliseren van formulieren? De provincie Overijssel opent haar deuren en neemt je mee in de lessons learned. Alle online …Lees meer »
 • Digitale Klantreis Verbeteraar

  Digitale Klantreis Verbeteraar

  De Digitale Klantreis Verbeteraar biedt een vervolg op het landelijke pilotonderzoek digitale klantreis. Als Cascadis waren we lid van de begeleidingscommissie en we zijn van mening dat de eerste inzichten gemeenten verder kan helpen, maar ook dat we nog niet klaar zijn. De methodiek biedt gemeenten en andere overheden kansen …Lees meer »
 • GBBO officieel partner Cascadis

  GBBO officieel partner Cascadis

  Sinds de oprichting van GBBO (onderzoek- en adviesbureau), werken Cascadis en GBBO al samen. Dat gebeurde incidenteel, bijvoorbeeld tijdens een landelijk onderzoek, het Cascadis congres of het verzorgen van een masterclass. Nu krijgt deze samenwerking een structureel karakter. Recent hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Rick Koopman (Partner GBBO) …Lees meer »
 • Cascadis Masterclasses 2017

  Cascadis Masterclasses 2017

  Op 25/26 september en 11/12 oktober 2017 organiseren we weer masterclasses. Tijdens deze tweedaagse masterclass doorloop je een aantal workshops. We hebben weer gezocht naar een mooie combinatie van theorie en praktijk. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers per masterclass. Het minimum …Lees meer »
 • SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep heeft besloten de samenwerking met Cascadis een structureel karakter te geven. De marktleider in Nederland op het gebied van front- en midoffice oplossingen is nu partner van onze beroepsvereniging. Op 14 juni hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Frank van de Vinne (Commercieel directeur SIMgroep) het contract getekend. …Lees meer »
 • Cascadis in het nieuws

  Cascadis in het nieuws

  Computable heeft in een tweetal berichten aandacht aan Cascadis besteed. Redacteur Ton Verheijen heeft het Cascadis congres 2017 bezocht en hierover verslag gedaan in het artikel ‘Nieuwtjes, onthullingen en een koude douche‘. Dit verslag is te lezen op de website van Computable, maar staat ook in het maandblad van Computable. Daarnaast heeft …Lees meer »
 • Cascadis filmpraat met ‘I, Daniel Blake’

  Cascadis filmpraat met ‘I, Daniel Blake’

  Filmochtend: ‘I, Daniel Blake’ kijken, nabespreken en netwerken Misschien wat uit het oog, maar zeker niet uit het hart. Het was Ruud Ravenhorst, oud-bestuurslid, die ons tipte over de film ‘I, Daniel Blake’. “Die moet elk lid van Cascadis hebben gezien!” aldus Ruud. Nou, dan regelen we dat toch! Vrijdag …Lees meer »
 • Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken

  Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken

  Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling. Gerry – de founding father van toptaken – kiest ervoor deze methodiek incl. achterliggende principes wereldwijd vrij te geven en actief te delen. Eén van de activiteiten uit de samenwerking is het ontwikkelen van een gecertificeerde opleiding voor Cascadisleden …Lees meer »