Nieuws

 • Cascadis Masterclasses 2017

  Cascadis Masterclasses 2017

  Op 25/26 september en 11/12 oktober 2017 organiseren we weer masterclasses. Tijdens deze tweedaagse masterclass doorloop je een aantal workshops. We hebben weer gezocht naar een mooie combinatie van theorie en praktijk. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers per masterclass. Het minimum …Lees meer »
 • SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep partner van Cascadis

  SIMgroep heeft besloten de samenwerking met Cascadis een structureel karakter te geven. De marktleider in Nederland op het gebied van front- en midoffice oplossingen is nu partner van onze beroepsvereniging. Op 14 juni hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Frank van de Vinne (Commercieel directeur SIMgroep) het contract getekend. …Lees meer »
 • Cascadis in het nieuws

  Cascadis in het nieuws

  Computable heeft in een tweetal berichten aandacht aan Cascadis besteed. Redacteur Ton Verheijen heeft het Cascadis congres 2017 bezocht en hierover verslag gedaan in het artikel ‘Nieuwtjes, onthullingen en een koude douche‘. Dit verslag is te lezen op de website van Computable, maar staat ook in het maandblad van Computable. Daarnaast heeft …Lees meer »
 • Cascadis filmpraat met ‘I, Daniel Blake’

  Cascadis filmpraat met ‘I, Daniel Blake’

  Filmochtend: ‘I, Daniel Blake’ kijken, nabespreken en netwerken Misschien wat uit het oog, maar zeker niet uit het hart. Het was Ruud Ravenhorst, oud-bestuurslid, die ons tipte over de film ‘I, Daniel Blake’. “Die moet elk lid van Cascadis hebben gezien!” aldus Ruud. Nou, dan regelen we dat toch! Vrijdag …Lees meer »
 • Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken

  Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken

  Gerry McGovern en Cascadis gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling. Gerry – de founding father van toptaken – kiest ervoor deze methodiek incl. achterliggende principes wereldwijd vrij te geven en actief te delen. Eén van de activiteiten uit de samenwerking is het ontwikkelen van een gecertificeerde opleiding voor Cascadisleden …Lees meer »
 • InfoProjects nieuwe partner Cascadis

  InfoProjects nieuwe partner Cascadis

  Cascadis verwelkomt InfoProjects als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) Ronald Simons (salesmanager InfoProjects) het samenwerkingscontract. InfoProjects is al jaren actief in de overheidsmarkt en ziet voldoende kansen om bij te dragen aan de beroepsvereniging Cascadis. Robert van Vliet is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit …Lees meer »
 • Van de bestuurstafel

  Van de bestuurstafel

  In de eerste nieuwsbrief na het congres, moet ik natuurlijk even terugkijken op dit jaarlijkse event. Wat mij betreft prima verlopen ondanks ‘concurrentie’ van het KING-congres. Goede inhoud, mooie locatie, uitstekende catering en veel nieuwe gezichten. Niet alleen bij onze leden maar ook de partners. Zo mochten we als kersverse …Lees meer »
 • Mett nieuwe partner van Cascadis

  Mett nieuwe partner van Cascadis

  Mett is partner geworden van Cascadis. Op maandag 27 maart is het sponsorcontract met Mett ondertekend door Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Jeroen Rispens (directeur, oprichter Mett). Mett wordt als online samenwerkingsplatform veel gebruikt door verschillende overheidsorganisaties, bijvoorbeeld gemeenten, provincies, Rijk, omgevingsdiensten en in het sociaal domein. De verbintenis …Lees meer »
 • Trendwatch startsessie

  Trendwatch startsessie

  Heb jij hoge verwachtingen van robotisering of vraag je je af wat we met blockchain moeten? Twijfel je of we met het oog op de toekomst nu wel de juiste dingen doen? Dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je van harte uit voor een startsessie Cascadis Trendwatch. …Lees meer »
 • Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres 2017

  Green Valley hoofdsponsor Cascadis congres 2017

  Persbericht Delft, 21 februari 2017 Green Valley dit jaar 12,5 partner van Cascadis: een mijlpaal!  Green Valley is dit jaar de hoofdsponsor van het Cascadis Congres 2017. Dat markeert een samenwerking van inmiddels 12,5 jaar. Green Valley – één van de marktleiders op het vlak van Front Office oplossingen voor …Lees meer »