CARE

Opgericht in 1995 is CARE een van de langst bestaande internetbedrijven in Nederland. In ruim 22 jaar maakten wij alle ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van internet mee.

CARE opereert met name in de branches B2B, hospitality en (semi-)overheid. De kruisbestuiving tussen die verschillende branches en de ervaringen die we er op doen, zorgt dat we een duidelijke meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

In 2013 zetten wij onze eerste stappen in de overheidsbranche door samen met de gemeente Best een destijds vernieuwend concept neer te zetten (toptaken), anders dan alle andere gemeentelijke websites tot dat moment. In navolging daarvan hebben veel gemeenten en leveranciers deze klantgerichte benadering gevolgd waardoor er sindsdien een enorme kwaliteitsverbetering is ontstaan op het gebied van gemeentelijke websites. Iets waar wij trots op zijn.
Inmiddels ontzorgen we meer dan 15 gemeenten op het gebied van websites, slimme intranetten, narrowcasting-oplossingen, zaal-reserveersystemen, afvalkalenders en nog veel meer.

Met een professioneel team, bestaande uit vrijwel uitsluitend hoogopgeleide IT-ers, richten wij ons vooral op het uitdenken en implementeren van online oplossingen zoals dynamische websites en -applicaties, intranetomgevingen en narrowcasting-oplossingen. Het liefst aan elkaar gekoppeld, want slimme verbindingen leggen doen we graag.

Door duidelijke en transparante afspraken, zeer snelle responstijden en adequate oplossingen voor problemen, hebben we een bijzonder hoog trackrecord op het gebied van serviceverlening aan onze klanten en een hoge mate van klanttevredenheid.

Heeft u een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag en met veel plezier aan!

CARE Internet Services
Jan Smitzlaan 9
5611 LD Eindhoven
040-2960500
info@care.nl