GBBO

Logo GBBOHet is wonderbaarlijk hoeveel moeite het vaak kost om de meest eenvoudige zaken bij de overheid te regelen. Het motto van GBBO is om de publieke digitale dienstverlening van Nederland gemakkelijker te maken. Samen met overheden, samen met de klanten van de overheid. Dat maakt het leven van inwoners en ondernemers een stuk prettiger!

GBBO is een data gedreven onderzoek- en adviesbureau die actief is in de publieke sector. GBBO helpt overheden om de digitale dienstverlening te onderzoeken én te verbeteren. Naast onderzoek- en weboptimalisatie begeleidt GBBO overheden ook bij het compleet vernieuwen van de website.

Klanten en voorbeeldprojecten

GBBO werkt met veel plezier voor tientallen gemeenten waaronder Veenendaal, Amsterdam, Medemblik en Eindhoven. Daarnaast werken zij ook regelmatig voor centrale overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken, ICTU, Rijkswaterstaat en Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING). Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het landelijke onderzoek naar de digitale klantreis bij gemeenten en de top 30 diensten op gemeentelijke websites (KING).

GBBO en Cascadis

Sinds de oprichting van GBBO (onderzoek- en adviesbureau), werken Cascadis en GBBO al samen. Dat gebeurde incidenteel, bijvoorbeeld tijdens een landelijk onderzoek, het Cascadis congres of het verzorgen van een masterclass. Nu krijgt deze samenwerking een structureel karakter. Recent hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Rick Koopman (Partner GBBO) een contract getekend waarmee GBBO officieel partner is geworden.

Bekijk ook onderstaande video met een toelichting op de samenwerking.

Contact

GBBO Analytics B.V.
Prinsenlaan 2
3732GN De Bilt
Telefoon: 030 – 27 460 26
E-mail: info@gbbo.nl
Internet: www.gbbo.nl