Kodision

Kodision is de Best of Breed leverancier van digitale software, formulierenoplossingen en solutions voor de overheid. Uitgangspunt is software die je gemakkelijk kunt gebruiken. Hiermee domineren onze klanten al jaren de top van de beste digitale dienstverleners in de overheid.

De klant van de klant staat bij ons voorop. Wat betekent dat concreet? Dat het voor de inwoner van jouw gemeente of de gebruiker van jouw overheidsportaal makkelijk en eenvoudig moet zijn om digitaal zaken te doen met je.

Verspilling in IT tegen gaan, dat is wat onze club van meer dan 70 medewerkers drijft. Dit doen we door innovatieve, betrouwbare softwareoplossingen te maken waar je op kunt vertrouwen. Waarbij je gewijzigde wet- en regelgeving makkelijk kunt wijzigen in de softwareoplossing. Waarbij je snel en makkelijk een set van formulieren maakt.

Alleen ben je sneller, samen bereik je meer. Daarom delen wij én onze klanten graag kennis met elkaar. Via de gratis TriplEforms Store waar je formulieren met elkaar kunt delen. Zodat je veel dubbel werk voorkomt. Via kennissessie waarin we met elkaar geïnspireerd worden door innovatieve gastsprekers, we met elkaar successen en mislukkingen delen om van elkaar te leren en we via workshops kennis uitdiepen.

Samen met onze klanten en partners werken we aan verdieping en uitbreiding van onze softwareoplossingen, zodat je altijd de beste oplossing hebt voor jouw vraagstuk. Hiermee behalen onze klanten hoge scores op digitale klanttevredenheid en zorgen we met elkaar voor een digitale overheid om trots op te zijn. Bij ons gaat het om de beste oplossing voor jouw vraagstuk. We durven daarom trots te vermelden dat onze klanten trouwe klant zijn. En dat steeds meer gemeenten, provincies en Rijksoverheden voor Kodision kiezen.

 

Kodision B.V.
Mr. D. U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem

Meer weten?

Bel naar: 026 – 3653560 en vraag naar Ard
Mail naar: info@kodision.nl of a.vanwinden@kodison.nl