SIMgroep

 

 

SIMgroep is niet alleenmarktleider, maar ook een toonaangevend bedrijf als het gaat om frontoffice oplossingen voor de e-overheid. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice. “Wij maken het voor miljoenen burgers, iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid digitaal te regelen.”

Burgers en bedrijven willen op elk willekeurig moment, vanaf iedere locatie, zaken digitaal kunnen afhandelen met de overheid via een persoonlijk, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig platform. Overheden willen de zelfredzaamheid van burgers en bedrijven vergroten en kosten besparen door het gebruik van online diensten aantrekkelijker te maken. Die twee ontwikkelingen zijn volgens ons prima op elkaar af te stemmen.

Samen met onze klanten en partners werken we continue aan verbetering en uitbreiding van onze cloud oplossing om de perfecte dienstverlening te verwezenlijken; een dienstverlening waarin de gebruiker écht centraal staat. Mede door die samenwerking zijn we in staat om een langdurige en persoonlijke relatie aan te gaan met onze klanten om de oplossing voor de lokale- en regionale overheid te faciliteren.

SIMgroep
Innsbruckweg 180
3047 AH Rotterdam
Telefoon: 010 – 217 53 33
E-mail:  info@simgroep.nl
Internet: www.simgroep.nl