Trendwatch startsessie

Heb jij hoge verwachtingen van robotisering of vraag je je af wat we met blockchain moeten? Twijfel je of we met het oog op de toekomst nu wel de juiste dingen doen? Dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je van harte uit voor een startsessie Cascadis Trendwatch.

Cascadis Trendwatch

Welke trends zijn belangrijk? Welke hebben echt invloed op onze toekomst? Hoe raken ze ons vakgebied en dagelijks werk? In 2017 willen we dat samen met onze leden verkennen. Trends benoemen, in beeld brengen, onderzoeken en dit vervolgens met elkaar delen. Hoe? Dat bepalen we samen tijdens een startsessie, maar in ieder geval op een leuke en interactieve manier.

Aanmelden startsessie

Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te praten over trends? Meld je dan aan. De startsessie is gepland op 30 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur in het stadhuis van Alphen aan den Rijn. Werk je bij een (semi-)publieke organisatie, maar ben je geen lid van Cascadis? Geen probleem! Ook niet leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via kantoor@cascadis.nl.

Bekijk ook onderstaande uitnodiging van Fiona Belt. Fiona is bestuurslid bij Cascadis en trekker van Cascadis Trendwatch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.